Deska do krojenia HACCP 45 x 30 czerwona HENDI

Brak w magazynie
SKU
H825525
wysyłka jutro
57,50 zł brutto 46,75 zł netto

Profesjonalna deska do surowego mięsa marki Hendi. Dwustronnie gładka deska, spełniająca wymogi HACCP. Wykonana z polietylenu HDPE 500. Długość 45 cm, szerokość 30 cm, wysokość 1,3 cm. Można myć w zmywarce profesjonalnej wyłącznie w cyklu krótkim. Kod producenta: 825525

Deska do krojenia HACCP 45 x 30 czerwona HENDI

Profesjonalna deska do krojenia spełniająca wymogi HACCP. Deska dwustronnie gładka przeznaczona do krojenia drobiu. Zaokrąglone krawędzie gwarantują bezpieczeństwo podczas pracy.

Zalety produktu:

  • deska do krojenia surowego mięsa, wykonana zgodnie z normami HACCP
  • solidne wykonanie z bezpiecznego polietylenu HDPE 500
  • zaokrąglone rogi
  • świetnie sprawdzi się w profesjonalnej gastronomii

HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (eng. Hazard Analysis and Critical Control Points). Wszystkie lokale gastronomiczne, które produkują żywność mają obowiązek stosowania się do zasad systemu HACCP.

Wg HACCP odpowiedni kolor deski do krojenia odpowiada konkretnej grupie produktów, do których może zostać zastosowany:

  • Czerwony - surowe mięso
  • Niebieski - surowe ryby, owoce morza
  • Zielony - warzywa i owoce
  • Żółty - drób
  • Brązowy - gotowane mięso i wędliny
  • Biały - nabiał i pieczywo

Cechy produktu:

  • Producent: Hendi
  • Kod producenta: 825525
  • Materiał: polietylen HDPE 500 (Polietylen o wysokiej gęstości)
  • Kolor: czerwony
  • Wysokość: 1,3 cm
  • Długość: 45 cm
  • Szerokość: 30 cm
  • Można myć w zmywarce profesjonalnej wyłącznie w cyklu krótkim
Więcej informacji
SKUH825525
EAN8711369825525
ProducentHENDI
Materiał wykonaniaTworzywo sztuczne
KolorCzerwony
Szerokość [cm]30
Długość [cm]45
Grubość [cm]1,3
ZmywarkaTak
OpakowanieZbiorcze
Rodzaj opakowaniaBrak
Back to Top

Deska do krojenia HACCP 45x30 HENDI - czerwona

57,50 zł brutto 46,75 zł netto