Deska do krojenia HACCP GN 1/2 czerwona HENDI

Brak w magazynie
SKU
H826119
wysyłka jutro
51,80 zł brutto 42,11 zł netto

Profesjonalna deska do krojenia surowego mięsa marki Hendi. Dwustronna deska, spełniająca wymogi HACCP. Wykonana z polietylenu HDPE 500. Długość 32,5 cm, szerokość 26,5 cm, wysokość 1,2 cm. Można myć w zmywarce profesjonalnej wyłącznie w cyklu krótkim.

Kod producenta: 826119

Deska do krojenia HACCP GN 1/2 zielona HENDI

Profesjonalna deska do krojenia spełniająca wymogi HACCP, w rozmiarze 1/2 GN. Deska z wycięciem zapobiegającym wyciekaniu soków. Zaokrąglone krawędzie gwarantują bezpieczeństwo podczas pracy.

Zalety produktu:

  • deska do krojenia surowego mięsa wykonana zgodnie z normami HACCP
  • solidne wykonanie z bezpiecznego polietylenu HDPE 500
  • zaokrąglone rogi
  • wcięcie na spływające sok
  • świetnie sprawdzi się w profesjonalnej gastronomii

HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (eng. Hazard Analysis and Critical Control Points). Wszystkie lokale gastronomiczne, które produkują żywność mają obowiązek stosowania się do zasad systemu HACCP.

Wg HACCP odpowiedni kolor deski do krojenia odpowiada konkretnej grupie produktów, do których może zostać zastosowany:

  • Czerwony - surowe mięso
  • Niebieski - surowe ryby, owoce morza
  • Zielony - warzywa i owoce
  • Żółty - drób
  • Brązowy - gotowane mięso i wędliny
  • Biały - nabiał i pieczywo

Cechy produktu:

  • Producent: Hendi
  • Kod producenta: 826119
  • Materiał: polietylen HDPE 500
  • Kolor: czerwony
  • Wysokość: 1,2 cm
  • Długość: 32,5 cm
  • Szerokość: 26,5 cm
  • Można myć w zmywarce profesjonalnej wyłącznie w cyklu krótkim
Więcej informacji
SKUH826119
EAN8711369826119
ProducentHENDI
Materiał wykonaniaTworzywo sztuczne
KolorCzerwony
Szerokość [cm]32.5
Długość [cm]26.5
Grubość [cm]1.2
ZmywarkaTak
OpakowanieZbiorcze
Rodzaj opakowaniaBrak
Back to Top

Deska do krojenia HACCP GN 1/2 HENDI - czerwona

51,80 zł brutto 42,11 zł netto