Darmowa dostawa

Urządzenia i sprzęt chłodniczy dla gastronomii

Produkty 1 do 36 z 54

  1. 1
  2. 2

Produkty 1 do 36 z 54

  1. 1
  2. 2

Gastronomiczne szafy, witryny i stoły chłodnicze.

Urządzenia chłodnicze są bardzo istotnym elementem wyposażenia lokalu gastronomicznego lecz by dobrze spełniały swoją rolę, muszą posiadać określone cechy. Lodówki, chłodziarki, blaty chłodnicze (i inne), muszą być przede wszystkim wytrzymałe oraz przygotowane do wielogodzinnej pracy a zarazem energooszczędne. Z pomocą przychodzą nam nowoczesne technologie wykorzystywane do ich produkcji. Wiodącym producentom, takim jak Hendi oraz YATO Gastro udaje się połączyć te cechy i wypuszczać na rynek dopracowane produkty, spełniające potrzeby najbardziej wymagających klientów.

Przy wyborze chłodziarki/lodówki lub blatu chłodniczego, warto wziąć pod uwagę również design, urządzenie samo w sobie może stanowić element wystroju. Wykończone stalą nierdzewną urządzenia poza wyglądem cechują się także odpornością na korozję. Stal nierdzewna pomaga również utrzymać odpowiedni poziom higieny.

Przy wykorzystaniu nowoczesnych agregatów chłodniczych oszczędzamy energię oraz otrzymujemy właściwe, ekonomiczne i funkcjonalne użytkowanie urządzeń chłodniczych w lokalach gastronomicznych lub nawet w sklepach. Długa praca nie wpływa negatywnie na kondycję urządzeń a temperatura w środku pozostaje niezmieniona.

Urządzenia chłodnicze, które znajdą Państwo w naszej ofercie cechuje wysoka jakość, najlepsze materiały wykorzystane do ich produkcji zapewniają również trwałość, energooszczędność i funkcjonalność. Szeroki wachlarz produktów pozwala nam wybrać najbardziej odpowiednie urządzenie, dopasowane dokładnie do naszych potrzeb.