Nóż do filetowania gastro 20 cm Swibo Victorinox
Szwajcarski nóż gastronomiczny do filetowania ryb Swibo Victorinox dla profesjonalistów
Nóż do filetowania ryb 5.8450.20 Victorinox Swibo
Nóż do filetowania gasronomiczny 20 cm Swibo Victorinox
Nóż do filetowania ryb gastronomiczny wyposażony w cienkie ostrze ze stali nierdzewnej o długości 20 cm. Noże Swibo zapewniają doskonałą wytrzymałość, co czyni go idealnym wyborem wśród specjalistów.
Znane ze swoich charakterystycznych pomarańczowych uchwytów, te profesjonalne noże są popularne ze względu na swoją jakość, powszechnie stosowane zarówno w sklepach mięsnych, jak i gastronomii na całym świecie.
Te jasne pomarańczowe uchwyty są formowane wtryskarkami na wypolerowanym wysokiej jakości ostrzu ze stali nierdzewnej. Są bardzo wygodne i antypoślizgowe, bez mikroporów i pęknięć dzięki czemu są higieniczne i sterylne, a także mogą być bezpiecznie używane w zmywarkach do codziennego użytku. Noże Swibo są produkowane w Szwajcarii pod marką Victorinox, który przejął firmę od konkurencyjnej marki Wenger w 2005 roku.
Noże Victorinox z serii Swibo objętne są wieczystą gwarancją producenta. Gwarancja nie obejmuje zużycia materiałów lub uszkodzeń mechanicznych.
Nóże gastronomiczne Swibo Victorinox:
- Zmywalny, bezpieczny nylonowy uchwyt.
- Wykonane w Szwajcarii
- Stal nierdzewna o wysokiej zawartości węgla
- Materiał rączki: Polyamid 6
- Sterylizacja: Tak; do 120° C
- Typ pakowania: Czarna osłonka
- Możliwość mycia w zmywarce: Tak
SKU | 5-845020 |
---|---|
EAN | 7611160045638 |
Producent | Victorinox |
Materiał wykonania | Stal nierdzewna, Tworzywo sztuczne |
Przeznaczenie noża | Uniwersalny |
Kolor | Pomarańczowy |
Materiał rączki | Tworzywo sztuczne |
Zmywarka | Tak |
Opakowanie | Oryginalne |
Rodzaj opakowania | Blister |