Nóż do trybowania mięsa surowego 25 cm YATO
10,95 zł brutto 8,90 zł netto
Nóż do trybowania mięsa surowego marki YATO. Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej o twardości 52-55HRC ma długość 250mm.
Całkowita długość noża wynosi 3800mm.
Nóż do trybowania mięsa surowego marki YATO.
Nóż wykonany jest zgodnie z normami HACCP. Posiada czerwoną rękojeść, co oznacza, że nóż dedykowany jest do mięsa surowego.
Rękojeść wykonana jest z wytrzymałego polipropylenu, a jej ergonomiczny kształt zapewnia pewny i wygodny chwyt. Natomiast jej specjalny kształt zapobiega ześlizgnięciu się dłoni na ostrze.
Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej o twardości 52-55HRC ma długość 250mm.
Całkowita długość noża wynosi 3800mm.
Nóż można myć w zmywarce.
Parametry
- Długość [mm]: 250 / 380
- Materiał: SS / PP
SKU | YG02297 |
---|---|
EAN | 5906083006913 |
Producent | Yato Gastro |
Materiał wykonania | Stal molibdenowo-wanadowa, Tworzywo sztuczne |
Przeznaczenie noża | Azjatycki |
Kolor | Czerwony |
Materiał rączki | Tworzywo sztuczne |
Zmywarka | Nie |
Opakowanie | Oryginalne |
Rodzaj opakowania | Blister |