Nóż do trybowania mięsa surowego 25 cm YATO

Brak w magazynie
SKU
YG02297
wysyłka w kolejny dzień roboczy
10,95 zł brutto 8,90 zł netto

Nóż do trybowania mięsa surowego marki YATO. Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej o twardości 52-55HRC ma długość 250mm.
Całkowita długość noża wynosi 3800mm.

Nóż do trybowania mięsa surowego marki YATO.

Nóż wykonany jest zgodnie z normami HACCP. Posiada czerwoną rękojeść, co oznacza, że nóż dedykowany jest do mięsa surowego.
Rękojeść wykonana jest z wytrzymałego polipropylenu, a jej ergonomiczny kształt zapewnia pewny i wygodny chwyt. Natomiast jej specjalny kształt zapobiega ześlizgnięciu się dłoni na ostrze.
Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej o twardości 52-55HRC ma długość 250mm.
Całkowita długość noża wynosi 3800mm.
Nóż można myć w zmywarce.

Parametry

  • Długość [mm]: 250 / 380
  • Materiał: SS / PP
Więcej informacji
SKUYG02297
EAN5906083006913
ProducentYato Gastro
Materiał wykonaniaStal molibdenowo-wanadowa, Tworzywo sztuczne
Przeznaczenie nożaAzjatycki
KolorCzerwony
Materiał rączkiTworzywo sztuczne
ZmywarkaNie
OpakowanieOryginalne
Rodzaj opakowaniaBlister
Back to Top

Nóż do trybowania mięsa surowego 25 cm YATO

10,95 zł brutto 8,90 zł netto