Szukaj
Nóż HACCP do kebaba i szynki 35 cm brązowy HENDI
57,64 zł brutto 46,86 zł netto
Nóż z brązową rączką o długości ostrza 35 cm. Wykonany z wysokiej jakości materiałów. Idealny do gastronomi i użytku domowego.
Posiada szlif kulowy zapobiegający przywieraniu
Nóż HACCP do szynki i kebaba 35 cm marki Hendi - 842966.
Profesjonalny nóż kucharski HACCP do wędlin i gotowanych mięs, w szczególności do kebaba, shoarmy i szynki. Rączka w kolorze brązowym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
- - Wykonany ze stali nierdzewnej
- - Uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- - Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- - Można myć w zmywarkach
- - Szlif kulowy - krojenie bez przywierania
- - Długość noża: 49 cm
- - Długość ostrza: 35 cm
- Grubość ścianki: 1,7 mm
SKU | H842966 |
---|---|
EAN | 8711369842966 |
Producent | HENDI |
Materiał wykonania | Stal nierdzewna, Tworzywo sztuczne |
Kolor | Brązowy |
Długość [cm] | 49 |
Długość ostrza (cm) | 35 |
Materiał rączki | Tworzywo sztuczne |
Zmywarka | Tak |
Opakowanie | Oryginalne |
Rodzaj opakowania | Blister |