Nóż HACCP do kebaba i szynki 35 cm brązowy HENDI

Na stanie
2 szt.
SKU
H842966
wysyłka jutro
57,64 zł brutto 46,86 zł netto

Nóż z brązową rączką o długości ostrza 35 cm. Wykonany z wysokiej jakości materiałów. Idealny do gastronomi i użytku domowego.

Posiada szlif kulowy zapobiegający przywieraniu

Nóż HACCP do szynki i kebaba 35 cm marki Hendi - 842966.

Profesjonalny nóż kucharski HACCP do wędlin i gotowanych mięs, w szczególności do kebaba, shoarmy i szynki. Rączka w kolorze brązowym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.

Cechy produktu:

  • - Wykonany ze stali nierdzewnej
  • - Uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
  • - Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
  • - Można myć w zmywarkach
  • - Szlif kulowy - krojenie bez przywierania
  • - Długość noża: 49 cm
  • - Długość ostrza: 35 cm
  • Grubość ścianki: 1,7 mm
Więcej informacji
SKUH842966
EAN8711369842966
ProducentHENDI
Materiał wykonaniaStal nierdzewna, Tworzywo sztuczne
KolorBrązowy
Długość [cm]49
Długość ostrza (cm)35
Materiał rączkiTworzywo sztuczne
ZmywarkaTak
OpakowanieOryginalne
Rodzaj opakowaniaBlister
Back to Top

Nóż HACCP do kebaba i szynki 35 cm brązowy HENDI

57,64 zł brutto 46,86 zł netto