Nóż HACCP kucharski 15 cm do filetowania HENDI

Na stanie
3 szt.
SKU
H842522
wysyłka w kolejny dzień roboczy
24,65 zł brutto 20,04 zł netto

Nóż z czerwoną rączką o długości ostrza 15 cm. Wykonany z wysokiej jakości materiałów. Idealny do gastronomi i użytku domowego

Nóż kucharski 15 cm do filetowania marki Hendi - 842621.

Profesjonalny nóż kucharski HACCP do filetowania surowego mięsa. Rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.

Cechy produktu:

  • - wykonany ze stali nierdzewnej
  • - uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
  • - każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
  • - można myć w zmywarkach
  • - Długość noża: 30 cm
  • - Długość ostrza: 15 cm
  • Grubość ścianki: 0,9 mm
Więcej informacji
SKUH842522
EAN8711369842522
ProducentHENDI
Materiał wykonaniaStal nierdzewna, Tworzywo sztuczne
Przeznaczenie nożaDo filetowania
KolorCzerwony
Długość [cm]30
Długość ostrza (cm)15
Materiał rączkiTworzywo sztuczne
ZmywarkaTak
OpakowanieOryginalne
Rodzaj opakowaniaBlister
Back to Top

Nóż HACCP kucharski 15 cm do filetowania HENDI

24,65 zł brutto 20,04 zł netto