Deski HACCP
- Deska do krojenia HACCP GN 1/2 niebieska HENDI42,11 zł netto51,80 zł brutto
- Deska do krojenia HACCP 44 x 29 niebieska YATO27,24 zł netto33,51 zł brutto
- Deska do krojenia HACCP 35 x 25 biała YATO30,89 zł netto37,99 zł brutto
- Deska do krojenia HACCP 60 x 40 zielona YATO77,24 zł netto95,01 zł brutto
- Deska do krojenia HACCP 45 x 30 czerwona YATO27,24 zł netto33,51 zł brutto
- Deska do krojenia HACCP 45x30 cm żółta YATO27,64 zł netto34,00 zł brutto
- Deska do krojenia HACCP 60 x 40 czerwona YATO77,24 zł netto95,01 zł brutto
- Deska do krojenia HACCP 60 x 40 żółta YATO77,24 zł netto95,01 zł brutto
- Deska do krojenia HACCP 60 x 40 niebieska YATO77,24 zł netto95,01 zł brutto
- Deska do krojenia HACCP 60 x 40 biała YATO77,24 zł netto95,01 zł brutto
- Deska żółta do drobiu z miarką HACCP 50x38 HENDI61,63 zł netto75,80 zł brutto
- Deska do krojenia HACCP GN 1/1 niebieska HENDI75,93 zł netto93,39 zł brutto
Deski do krojenia HACCP.
Adacor dostarcza deski do krojenia do użytku profesjonalnego i domowego. Kolorowe deski do krojenia HACCP są bardzo przydatne do oddzielnego przygotowywania posiłków. Kodeks higieny HACCP to metoda certyfikacji zapewniająca bezpieczeństwo i higienę przygotowywania posiłków. Jeśli higiena jest dla Ciebie absolutną koniecznością, najlepiej wybrać deski do krojenia HACCP.
Jeśli zamierzasz kupić deski do krojenia pomyśl również o stojaku do przechowywania desek gastronomicznych. Dobrym przykładem jest Stojak na deski HACCP na 6 desek HENDI, odpowiedni na 6 desek do krojenia i wykonany w całości ze stali nierdzewnej.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (eng. Hazard Analysis and Critical Control Points). Wszystkie lokale gastronomiczne, które produkują żywność mają obowiązek stosowania się do zasad systemu HACCP.
Odpowiedni kolor desek odpowiada produktom, do których może zostać zastosowany:
- Czerwony - surowe mięso
- Niebieski - surowe rybe, owoce morza
- Zielony - warzywa i owoce
- Żółty - drób
- Brązowy - gotowane mięso i wędliny
- Biały - nabiał i pieczywo
Dzięki klasyfikacji każdy Szef Kuchni jest w stanie zapewnić podstawową higienę pracy w swojej kuchni.