Nóż do trybowania mięsa surowego 23 cm YATO

Brak w magazynie
SKU
YG02291
wysyłka dziś
8,49 zł brutto 6,90 zł netto

Nóż do trybowania mięsa surowego marki YATO. Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej o twardości 52-55HRC ma długość 230mm. Całkowita długość noża wynosi 365mm.

Nóż do trybowania mięsa surowego marki YATO 23 cm.

Nóż wykonany jest zgodnie z normami HACCP. Posiada czerwoną rękojeść, co oznacza, że nóż dedykowany jest do mięsa surowego.
Rękojeść wykonana jest z wytrzymałego polipropylenu, a jej ergonomiczny kształt zapewnia pewny i wygodny chwyt. Natomiast jej specjalny kształt zapobiega ześlizgnięciu się dłoni na ostrze.
Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej o twardości 52-55HRC ma długość 230mm.
Całkowita długość noża wynosi 365mm.
Nóż można myć w zmywarce.

Parametry

  • Długość [mm]: 230 / 365
  • Materiał: SS / PP
Więcej informacji
SKUYG02291
EAN5906083006852
ProducentYato Gastro
Materiał wykonaniaStal molibdenowo-wanadowa, Tworzywo sztuczne
Przeznaczenie nożaAzjatycki
KolorCzerwony
Materiał rączkiTworzywo sztuczne
ZmywarkaNie
OpakowanieOryginalne
Rodzaj opakowaniaBlister
Back to Top

Nóż do trybowania mięsa surowego 23 cm YATO

8,49 zł brutto 6,90 zł netto