Nóż do trybowania mięsa surowego 23 cm YATO
8,49 zł brutto 6,90 zł netto
Nóż do trybowania mięsa surowego marki YATO. Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej o twardości 52-55HRC ma długość 230mm. Całkowita długość noża wynosi 365mm.
Nóż do trybowania mięsa surowego marki YATO 23 cm.
Nóż wykonany jest zgodnie z normami HACCP. Posiada czerwoną rękojeść, co oznacza, że nóż dedykowany jest do mięsa surowego.
Rękojeść wykonana jest z wytrzymałego polipropylenu, a jej ergonomiczny kształt zapewnia pewny i wygodny chwyt. Natomiast jej specjalny kształt zapobiega ześlizgnięciu się dłoni na ostrze.
Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej o twardości 52-55HRC ma długość 230mm.
Całkowita długość noża wynosi 365mm.
Nóż można myć w zmywarce.
Parametry
- Długość [mm]: 230 / 365
- Materiał: SS / PP
SKU | YG02291 |
---|---|
EAN | 5906083006852 |
Producent | Yato Gastro |
Materiał wykonania | Stal molibdenowo-wanadowa, Tworzywo sztuczne |
Przeznaczenie noża | Azjatycki |
Kolor | Czerwony |
Materiał rączki | Tworzywo sztuczne |
Zmywarka | Nie |
Opakowanie | Oryginalne |
Rodzaj opakowania | Blister |